Over ons

Van eenmanszaak tot internationale kmo in elektronica

De assemblage van uw elektronische componenten is bij LHM NV in ervaren handen! Al meer dan 35 jaar staan wij garant voor een perfecte PCB-bestukking, precieze afwerking en strenge kwaliteitscontrole. Ooit gestart als eenmanszaak door Ludo Herman Minnekens, en ondertussen uitgegroeid tot een internationale kmo in elektronica. Onze mooie groei doorheen de jaren hebben we te danken aan ons team van hooggekwalificeerde medewerkers. Samen zijn we soepel in service, maar streng in kwaliteit.

Flexibel, productvriendelijk, persoonlijk en warm, zo is de sfeer in ons familiebedrijf en dat merkt u als klant. We streven naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding en levertermijnen voor elke prototype of elke reeks, en dit voor alle sectoren.

Moderne werkplaats en technologie voor assemblage

Vanuit onze hoogtechnologische productie-unit in Geel assembleren wij voor bedrijven, organisaties en overheden uit de industrie, infrastructuur, automotive, healthcare, agri en food sector. We denken mee na over uw product, en we helpen u tijd, energie én geld te besparen.

PCB-assemblage, coating, potting, testing en inspectie gebeuren in huis, in onze antistatische productieruimte  met state-of-the art machinepark en geavanceerde maatsoftware. Een klein order tussendoor, een prototype dat tijdig klaar moet zijn? We passen het soepel in onze planning in. Van aankoop van het basismateriaal tot de aflevering van uw producten, op ons kunt u rekenen.

Ontdek ons groeiparcours

Ons team

Ludo Herman Minnekens

Bestuurder
Ludo.herman@lhm.be

Johan Coomans

Medebestuurder
Johan.coomans@lhm.be

Koen Van Gorp

Sales purchasing
Koen.vangorp@lhm.be

Anja Leys

Administratie
Anja.leys@lhm.be

Kjel Vermeiren

Productie Trough Hole & kwaliteitsverantwoordelijke
Kjel.vermeiren@lhm.be

Heidi Herman

Boekhouding
Heidi.herman@lhm.be

Jacqueline Minnekens

Boekhouding
Jacqueline.minnekens@lhm.be

Mijlpalen

We zijn trots op onze mensen én mijlpalen. Lees hoe we groeiden van eenmanszaak tot internationale kmo in elektronica.

1980

Ludo Herman Minnekens start als eenmanszaak na een carrière bij Alcatel Bell en Siemens Atea, met zijn vrouw als eerste medewerker. De productie – klassieke bestukking – gebeurt voorlopig in eigen kelder in Geel te Winkelomseheide. Siemens Atea wordt meteen de grootste klant. Van een gezonde ondernemingsgeest gesproken!

1981 - 1988

Het familiebedrijf breidt uit, met de aanwerving van een burgerlijk ingenieur en later nog enkele andere personeelsleden. In deze periode begint LHM met een eigen ontwikkelafdeling. Er wordt een tweede bedrijf opgericht: LHM Instrumentation, specifiek voor meetapparatuur.

1989

Bouw van een eigen bedrijfsgebouw aan de Winkelomseheide 215.

1991

Oprichting derde bedrijfje: LHM Electronics, voor ontwikkeling op vraag van de klant.

2000

Investering in SMD-machines als aanvulling op de klassieke, manuele bestukking. Overschakeling van eenmanszaak naar NV.

2007

Medewerker Johan Coomans wordt medebestuurder. Uitbreiding bedrijfsgebouw met extra hal.

2012

Oprichting commanditaire vennootschap op aandelen ten voordele van de kinderen. Die werken mee in de zaak.

2017

Internationale kmo. In totaal werken er bij LHM NV vandaag ca. 25 medewerkers aan de verdere expansie, ook Ludo is nog steeds actief!

PCB-assemblage uitbesteden?

Vraag vrijblijvend offerte aan. We streven naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding.