SMD-bestukking

Machinale PCB-assemblage

SMD-bestukking is de machinale assemblage van uw elektronische componenten, volgens de surface mount technology (SMT). De onderdelen worden dan rechtstreeks gemonteerd of geplaatst op de printplaten (PCB’s). Met een veelzijdig machinepark in een ultrascherpe ESD-beveiligde afdeling kunnen we orders van elke omvang aan. En omdat we capaciteit hebben voor meerdere volumes tegelijkertijd, bent u zeker van de beste prijs. Uw Integrated Circuits (IC’s) tapen we altijd in, en zo betaalt u minder per eenheid.

Automatische pick & place productielijnen

Uw kleine en middelgrote reeksen monteren we op een volledige productielijn. We beschikken over 2 vol automatische pick & place lijnen. Een Dek screenmachine brengt pasta aan waarna de Fuji Aim en NXT module ervoor zorgen dat 0201 tot QFP'S, BGA's en micro-BGA’s componenten nauwkeurig worden geplaatst. De BTU reflowoven of Vapor phase zorgt dan weer voor een perfecte soldering.

Ovens met printondersteuning

Voor de soldering worden de printplaten verhit. Onze ovens met printondersteuning leveren een constante kwaliteit, ook bij middelgrote opdrachten. Maar liefst 7 top-and-bottom-gecontroleerde temperatuurzones garanderen de juiste verhitting en grootste soldeerprecisie voor elk component. Uw PCB’s kunnen het reflowproces ook onder stikstof doorlopen.

Controle over de hele lijn

Van bij de ontvangst krijgen alle componenten een barcode zodat wij deze steeds kunnen traceren op herkomst enz. Deze barcode gebruiken wij doorheen de ganse productie. Ook de bestukte PCB krijgt een barcode zodat deze steeds traceerbaar is. Dankzij geavanceerde software blijven we op de hoogte van de productiefase van uw product, en u dus ook!

Bekijk video

PCB-assemblage uitbesteden?

Vraag vrijblijvend offerte aan. We streven naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding.