Top quality in electronics

LHM is gecertifieerd volgens ISO 9001:2015 voor de productie van elektronische apparaten en halffabricaten volgens klantenspecificatie, van prototypes tot middelgrote reeksen.

Bekijk onze video

Moderne werkplaats en technologie voor assemblage

Wij leveren printplaten en elektronisch maatwerk aan diverse sectoren, zoals industrie, infrastructuur, automotive, healthcare, agri, food en banksector. Totaalpartner: van aankoop en assemblage tot logistiek. Vertrouw uw elektronicaproject toe aan LHM. Als een flexibele partner staan we aan uw zijde, vanaf de aankoop van de componenten tot de aflevering van uw product.

Wat uw opdracht ook is, ze doorloopt altijd hetzelfde, permanent gecontroleerde productieproces.

Ontdek de mogelijkheden

SMD-bestukking

In onze afdeling SMD-bestukking gebeurt de machinale assemblage van uw elektronische componenten.

Lees meer

Through hole

Het manueel bestukken en solderen van klassieke onderdelen voeren we uit in onze Through hole afdeling.

Lees meer

Wassen & coating

Na de soldering en visuele controle van de printplaten worden uw PCB’s in onze industriële wasstraat gewassen met milieuvriendelijke producten.

Lees meer

Potting

Ook potting of het geheel ingieten van de elektronische besturing is mogelijk. Onze assemblagespecialisten monteren uw bestukte PCB’s in een behuizing.

Lees meer

Testing & inspectie

Dankzij automated optical inspection (AOI) controleren we volledige orders op plaatsing, solderingen, polariteit en zelfs tekstopdruk!

Lees meer

Aankoop & logistiek

Onze samenwerking begint bij de zoektocht naar de beste componenten binnen ons netwerk van vaste leveranciers wereldwijd.

Lees meer

Uw betrouwbare partner

LHM NV uit Geel is uw betrouwbare partner voor het ontwerpen, bestukken en testen van printplaten. Ook voor het assembleren van elektronische apparaten bent u bij LHM aan het juiste adres. Al meer dan 35 jaar staan wij garant voor een perfecte PCB-bestukking, precieze afwerking en strenge kwaliteitscontrole.

“Wij zijn soepel in service, maar streng in kwaliteit.”

PCB-assemblage, coating, potting, testing en inspectie gebeuren in huis, in onze antistatische productieruimte met state-of-the art machinepark en geavanceerde maatsoftware. Prototype, kleine of grote reeks? Wij plannen uw order flexibel in!

Ontdek ons bedrijf

PCB-assemblage uitbesteden?

Vraag vrijblijvend offerte aan. We streven naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding.