Aankoop & logistiek

Aankoop componenten

LHM is uw flexibele partner vanaf de aankoop van alle componenten tot de aflevering van uw product. Bezorg ons uw materialenlijst of bill of materials, en wij zoeken de geschikte oplossing binnen ons netwerk van vaste leveranciers wereldwijd. Geef uw bijkomende wensen door en wij zorgen voor de totaaloplossing voor uw project.

Beste prijs/kwaliteitsverhouding

We streven naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding en levertermijnen voor elke prototype of elke reeks, en dit voor alle sectoren. We maken altijd een prijsvergelijking. De goedkoopste prijs verwerken we, rekening houdend met de levertermijn, verpakkingseenheid, eventuele moq’s en natuurlijk de kwaliteit. Op basis daarvan maken we een voorstel. Akkoord met ons voorstel? Dan starten we de opdracht!

Veilig transport en logistiek

Ons werk stopt niet aan de voordeur. Ook de veilige verzending van uw bestelling vinden wij van cruciaal belang. Daarom werken we samen met gerenommeerde koerierdiensten: GLS, DHL en UPS. Bij hen volgt u het transport in realtime op. Uiteraard bent u ook altijd welkom om uw bestelling zelf af te halen.

Bekijk video

PCB-assemblage uitbesteden?

Vraag vrijblijvend offerte aan. We streven naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding.