Through hole

Manueel bestukken en solderen

Het bestukken van uw SMD-onderdelen verloopt volledig machinaal. Vervolgens worden de klassieke onderdelen manueel bestukt en gesoldeerd. Met meer dan 35 jaar ervaring kennen wij de trough hole technologie voor de bestukking van uw conventionele componenten door en door. De veiligheid van uw producten staat steeds centraal. Ons team voert alles uiterst nauwkeurig en volgens de heersende ESD-voorschriften uit. En uiteraard volledig volgens uw wensen.

Productielijn voor golfsolderen en selectief solderen

Through hole bestukking is misschien conventioneel, maar onze nieuwe productielijn is een knap staaltje geavanceerde technologie. Ze garandeert u de precieze soldering en afwerking van uw enkel- én dubbelzijdig bestukte PCB’s. Ons Ersa Powerflow e N2 golfsoldeerbad soldeert onder stikstof voor een perfect resultaat. Het voordeel van golfsolderen is de snelheid.

Naast het golfsoldeerbad beschikken we ook over een selectief soldeertoestel, waarbij de ontwikkelaar meer vrijheid heeft bij concept en opbouw. De Ersa Ecoselect 1 wordt gebruikt voor specifieke solderingen van dubbelzijdige gemonteerde printen.

Visuele controle en opvolging

De soldeerkwaliteit wordt geïnspecteerd tijdens een visuele controle. Zo bent u zeker van de degelijkheid van uw printplaten. Voor elke opdracht maken we een volledig bestukkingsdossier op. Het is onze leidraad voor een correct en nauwgezet productieproces, waarbij we alle fases onder controle hebben. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing om onze werkwijze en kennis van de technologie verder aan te scherpen. Uw through hole projecten zijn bij ons in professionele handen!

Bekijk video

PCB-assemblage uitbesteden?

Vraag vrijblijvend offerte aan. We streven naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding.