through hole

Klassiek en degelijk

Conventionele componenten bestukken? Met onze vijfentwintig jaar ervaring kent de through-holetechnologie geen enkel geheim meer voor ons. Ook hier primeert de veiligheid van uw producten. Onze werknemers voeren uw traditionele bestukking uit – nauwgezet en volgens de heersende ESD-voorschriften. Daartoe volgen ze regelmatig een bewustmaking- en opfriscursus.


Correcte opvolging

Voor elke opdracht maken we een volledig bestukkingsdossier op. Het is onze leidraad voor een correct en nauwgezet productieproces. En het verzekert u dat we geen stappen overslaan.Veelzijdige poductielijn

Through-holebestukking is misschien conventioneel, maar onze nieuwe productielijn is dat allerminst. Ze garandeert u de precieze soldering en afwerking van uw enkel- én dubbelzijdig bestukte pcb’s. Onze ERSA POWERFLOW e N2 golfsoldeerbad soldeert onder stikstof voor een perfect resultaat. Naast het Golfsoldeerbad beschikken we ook over een selectief soldeertoestel. De ERSA ECOSELECT 1 wordt gebruikt voor specifieke solderingen van dubbelzijdige reflow printen.