Surface mounting device

Flexibel en voordelig

Prototypes, kleine reeksen, grote series, … wat ook de omvang van uw order is, reken gerust op onze soepele instelling en ons veelzijdige machinepark. Twee volledige productie-eenheden verzorgen uw grote SMD-orders, één lijn behandelt uw kleinere opdrachten. Uw printplaten krijgen een enkel- of dubbelzijdige bestukking – met lijm, pasta of een combinatie van beide. En omdat wij meerdere volumes tegelijk aankunnen, bent u zeker van een lagere kostprijs. Altijd.

Uw kleine en middelgrote reeksen monteren we op een complete productielijn: de DEK HORIZON-screenmachine brengt pasta aan, en onze nieuwe FUJI AIMEX module zorgt ervoor dat kleine en middelgrote oders snel en met hoge nauwkeurigheid bestukt worden .

Onze productielijn voor grote oders vertrouwdt op 2 FUJI NXT modules + een AIM module. Deze combinatie kan zowel een hoge troughput aan en hoge nauwkeurigheid voor fine-pitch componenten zoals BGA's. Deze productielijn rekent op een DEK HORIZON-screenmachine en een BTU-Pyromax 98N-oven voor een uiterst nauwkeurige soldering.

Secuur en perfect

Een perfecte soldering van uw componenten? De BTU-Pyromax 98N-oven met printondersteuning levert een constante kwaliteit – ook bij middelgrote opdrachten. Liefst zeven top-and-bottom-gecontroleerde temperatuurzones garanderen de juiste verhitting en grootste soldeerprecisie voor elke component. En uw PCB’s kunnen het reflow-proces ook onder stikstof doorlopen.

Hoog rendement, lage kostprijs

Uw Integrated Circuits (IC’s) tapen we altijd in. Zo verhogen we het rendement van de SMD-machines. Die werken meer PCB’s af in minder tijd. En dat laat zich voelen in uw budget: u betaalt minder per eenheid.


Controle over de hele lijn

Bij LHM krijgen alle componentrollen een eigen label, een ESD-veilige verpakking en een barcode. Hiermee volgen wij de afgewerkte pcb op tot zijn basiscomponenten. Gaat er toch iets fout? Dan keren we eenvoudig op onze stappen terug, sporen de oorzaak op, en herstellen ze.
Uw pcb’s volgen we op de voet: van uw bestelling tot onze levering. We lieten een gebruiksvriendelijk softwaresysteem voor ons ontwikkelen dat deze opvolging vergemakkelijkt. Zo zijn wij – en bent u – altijd op de hoogte van de status en de productiefase van uw product.

ESD-beveiligd

Elektrostatische ontlading is verantwoordelijk voor bijna de helft van alle elektronische defecten. Dus laten we niets aan het toeval over. Ons personeel legt zichzelf strikte normen op. En we zorgen voor ultrascherpe ESD-beveiliging in de SMD-afdeling. Zo voldoen we – van plafond tot vloer – aan de strengste eisen.